1Slovenska potapljaška zveza 15. 12. 2011 ob 17. uri organizira že tradicionalno srečanje predsednikov potapljaških društev. Tudi tokrat bo srečanje v prostorih Izobraževalnega centra URSZR na Igu.

Na srečanju se bomo kot je že običaj pogovorili o tekočih aktivnostih in predstavili novosti, pričakujemo pa tudi vaše predloge in pobude.
Predstavili in razdelili bomo tudi Koledarje SPZ 2011, kateri se letos odlikujejo po izjemnih fotografijah svetovnega prvaka v podvodni fotografiji Roka Kovačiča, tehnična posebnost pa je tisk v 3D tehniki. Ob koncu vsak član (razen članov z znižanim članstvom za tečajnike začetnike, tki. B članstvo) prejme stenski koledar SPZ. V kolikor jih v društvu potrebujete več, bodo dodatni koledarji na razpolago po ceni 5 EUR.

Srečanje bomo zaključili s tradicionalnim sprejemom in večerjo. Vljudno vas prosimo, naj se v primeru zadržanosti predsednika sestanka zagotovo udeleži delegat vašega društva. Prosimo, da nam udeležbo zaradi števila večerij sporočite do ponedeljka 12. decembra na spz@spz.si.

Lep potapljaški pozdrav.

Dr. Mitja Lavinec