Va77bilo na festival podvodnih filmov 5.decembra ob 19h v prostorih TNP na Bledu.Pozdravljeni ljubitelji narave in živih slik. Potopite se z nami v podvodni svet! Odkrijte skrivnosti podvodnega sveta Blejskega in Ohridskega jezera, rek Ljubljanice in Kokre ter Jadranskega in toplih morij z zanimivim in redkim posnetkom tropske ribe velikanke mola mola. Morda bomo pa videli tudi invazivno školjko iz Blejskega jezera in izvedeli več o njej.

Vabljeni na festival podvodnih filmov, ki bo 5.decembra ob 19h v prostorih Info središča TNP na Bledu. Čaka nas 14 kratkih filmov, za finale pa letošnji film Vitez Jadrana, ki je nastal v okviru ekološke potapljaške akcije: Dr. Božo Dimnik – Eko.Projekt 80 / 80 – za čisti Jadran. Dr. Božo Dimnik se je v želji čim bolj promovirati ekološko zaščito Jadrana kot izredno lepega morja odločil, da se bo za svoj 80. rojstni dan potopil 80 metrov globoko in na ta način opozoril na »ropanje« ekosistemov Jadranskega morja.

Ob projekciji filmov pa vse do sredine februarja bo v Info središču TNP na ogled del fotografske razstave članov Društva za podvodne dejavnosti Bled Življenje v Blejskem jezeru.

Vabljeni!
DPD Bled