1Vabimo vse CMAS inštruktorje, ki žele pridobiti licenco za izobraževanje po CMAS šolskem sistemu in imajo za to ustrezne pogoje, da se udeležijo licenčnega seminarja, ki bo v soboto, 07.03.2009 v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje, na Igu pri Ljubljani od 10 do 13 ure.

CMAS licenčni seminarji bodo organizirani enkrat letno, prvo soboto v marcu in to v ICZR na Igu pri Ljubljani. Udeležba na seminarju ni obvezna.

Inštruktorje pozivamo, da pošljejo svoje kritike in predloge za boljše delovanje CMAS šole. Predloge se bo obravnavalo na seminarju, morebitne spremembe pa prejmejo licencirani inštruktorji po elektronski pošti.

Prijavo udeležbe na seminarju in svoje predloge morajo inštruktorji poslati na elektronski naslov sola@spz.si do 28.02. 2009. Kasnejših prijav in predlogov ne bo možno upoštevati.

Vsebina seminarja:

i. Poročilo o delu CMAS šole v preteklem letu
ii. Spremembe na področju CMAS šole
iii. Obravnavanje predlogov inštruktorjev
iv. Razno
v. Razdelitev novih učnih materialov
vi. Družabno srečanje s kosilom ob 13 uri (kosilo je brezplačno)

Cena CMAS licence za leto 2009 je 15 EUR in vključuje nalepko za licenco 2009 ter zgoščenko na kateri sta novi predstavitvi za tečaje CMAS P1 in P2 (pdf format), predstavitvi SPZ in CMAS šole ter obrazci, ki jih inštruktorji potrebujejo pri svojem delu.

Licenco prejmejo le inštruktorji, ki izpolnjujejo vse zahtevane pogoje, med drugim tudi plačano članarino SPZ za leto 2009.

CMAS inštruktorji morajo za pridobitev licence poslati po elektronski pošti ali predložiti na seminarju dokazilo o zavarovanju proti odgovornosti (npr. DAN Basic Proffessional).

Udeleženci seminarja lahko plačajo licenčnino z gotovino na samem seminarju pol ure pred pričetkom seminarja.

CMAS inštruktorji, ki izpolnjujejo pogoje za licenco 2009 in se niso udeležili seminarja, prejmejo po pošti nalepko »licenca 2009« ter zgoščenko z novim učnim materialom.

Igor Urh

Predsednik CMAS komisije za izobraževanje

* Na KOLEDAR TEČAJEV …