1KOLEDAR PO VAŠI MERI

Spoštovani

V prilogi vam pošiljamo obliko in slikovni del Koledarja SPZ 2008. Vabimo vas, da tudi ob koncu letošnjega leta vaše poslovne partnerje in kolege obdarite z tradicionalnim potapljaškim koledarjem, ki se odlikuje po vrhunskih podvodnih fotografijah in veliki uporabni vrednosti. Na koledarju je predviden tudi prostor za dotisk vašega logotipa.

V koledarju omogočamo tudi več oblik predstavitev vašega podjetja ali organizacije, kot so:
1) Vpis v seznam dogodkov
2) Pokrovitelj meseca v Koledarju SPZ
3) Pokrovitelj Koledarjev SPZ

Ti vpisi in objave logotipov bodo na vseh koledarjih in bodo torej vidni na vsaj 2500 izvodov.

1) Vpis v seznam dogodkov zagotavlja vpis dogodka ali prireditve (dan odrtih vrat itd.), pomembne za vaše podjetje ali organizacijo v seznam dogodkov, ki je objavljen na prvi strani koledarja in vpis dogodka v koledarskem delu.

2) Pokrovitelj meseca v koledarju SPZ si zagotovi natis svojega znaka ali fotografije na koledarskem delu izbranega meseca v koledarju in vpis v seznam dogodkov, kot je opredeljeno zgoraj.

3) Pokrovitelj Koledarjev SPZ si zagotovi ekskluzivni natis svojega znaka na pasici koledarja in vpis v seznam dogodkov, ter druge ugodnosti pokrovitelja.

Cene:
Koledar 5 €
Vpis v seznam dogodkov 100 €
Pokrovitelj meseca 250 €
Pokrovitelj koledarja 2.500 €

Pri naročilu vsaj 50 koledarjev vam odobrimo 10% količinskega popusta.

Dobavni rok koledarjev je 5. december. Vaše naročilo pričakujemo do 21. novembra na >spz@spz.si, kjer smo vam na razpolago tudi za dodatne informacije.
Lep potapljaški pozdrav

dr. Mitja Slavinec

Opomba: Vsi redni člani SPZ prejmejo tudi letos stenski koledar SPZ 2008 brezplačno preko svojih matičnih društev …

Priloga: osnutek koledarja / oglasni prostor